Chat Holland
Gratis Seks Contacten Friesland
Gratis Seks Contacten Friesland
Friesland
Sex Chatrooms
Sex Chatrooms
gratis sekscontact
Een gepassioneerde, oprechte en loyale man voor een serieuze relatie. Je bent klaar voor een serieuze relatie met mij, zodat we samen een toekomst kunnen opbouwen. Ik ben echt klaar om de liefde van mijn leven te vinden.
Vrouwen   Baaiduinen   Friesland   170-179   Groene ogen   Gekleurde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Ja
Ik heb mezelf hier ingeschreven om een leuke fijne partner te zoeken. Iemand die open is, een vriend kan zijn maar ook mijn man. Laten we er voor gaan!
Vrouwen   Harlingen   Friesland   170-179   Grijze ogen   Bruine haren   Piercing : Ja   Tattoo : Nee
Ik wil een seksmaatje hebben die er goed uitziet en veel te bieden heeft. Wie kan mij dingen laten doen die ik wil leren en ervaren? Wie kan mij leren over seks en kan me zijn pik laten berijden. Lief maar zo geil en ondeugend in bed.
Vrouwen   Akkrum   Friesland   160-169   Grijze ogen   Donker blonde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Je moet een lul bezitten die minstens 7 centimeter lang is, ik wil niet neuken met een man die een kleine lul bezit.
Vrouwen   Franeker   Friesland   160-169   Bruine ogen   Zwarte haren   Piercing : Ja   Tattoo : Ja
Een man die ook naar een seks verlangt zoals ik. Een kerel die ook veel in bed wil gaan doen met me, en me laat kreunen van genot
Vrouwen   Heerenveen   Friesland   150-159   Bruine ogen   Bruine haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik hoop dat jij iemand zoekt die van jou wil genieten. Ik wacht hier voor die persoon. Stuur mij gewoon een berichtje en we zijn er voor elkaar.
Vrouwen   Skingen   Friesland   160-169   Bruine ogen   Bruine haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik hoop dat je ruimdenkend en slim bent. Het maakt me blij als een man me een bloem geeft. Ik wil een lieve en romantische kerel die op zoek is naar een serieuze relatie. Inzicht en serieus als het gaat om een relatie. Ik wil je leren kennen en ik hoop dat je hier op deze site bent.
Vrouwen   Hurdegaryp   Friesland   160-169   Grijze ogen   Blonde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik geloof er nog steeds in dat als je elkaar begrijpt, accepteert elkaar de ruimte geeft waar nodig je een heel eind kan komen samen. En samen zullen we gelukkig zijn, daar ga ik van uit.
Vrouwen   Breezanddijk   Friesland   160-169   Bruine ogen   Gekleurde haren   Piercing : Ja   Tattoo : Ja
Je wilt me graag ontmoeten en je moet tijd hebben om ondeugend met me te zijn, je moet zeer idealistisch zijn en op elk gewenst moment tijd met me kunnen doorbrengen. Wees avontuurlijk.
Vrouwen   Dokkum   Friesland   170-179   Bruine ogen   Blonde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik ben op zoek naar een man, die wil vechten voor onze dromen, die van me houdt en me respecteert als de vrouw die ik ben. Ik heb een romantische, trouwe man nodig om bij mij te zijn.
Vrouwen   Joure   Friesland   170-179   Blauwe ogen   Blonde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Ja
Ik ben de vrouw zonder een probleem, niet toen mijn ex-man vals speelde en we een scheiding hadden. Op dit moment, godzijdank gaat het goed met me en kon ik verder, ik wil gewoon een vriendelijke man die iedereen over hem zal vertellen, vrijgezel zal zijn en nog geen familie heeft, eerlijk zou moeten zijn en niet tegen me zal liegen als ik ik hou niet van dat soort persoon. Laat me je beter kennen en het komt goed! gezelschap van een aardige man, iemand om te ontmoeten, niet altijd wanneer er tijd is en een kopje koffie of een eenvoudig praatje, wees een vriend of meer dan dat die het weet!
Vrouwen   Hichtum   Friesland   160-169   Bruine ogen   Bruine haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik ben echt op zoek naar een man die me een keer spuitend kan laten laten klaar komen. Ik vind het ook heel geil om een man te zien plassen. Of moet ik hem even vast houden als je moet?
Vrouwen   Echten   Friesland   160-169   Grijze ogen   Zwarte haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik wil iemand die samen met mij nieuwe dingen en avonturen zal ontdekken. Iemand die gewoon thuis kon blijven bij mij en geniet van de tijd. Iemand die grappig en zorgzaam is, geeft niet om wat er aan de buitenkant is.
Vrouwen   Echten   Friesland   160-169   Blauwe ogen   Gekleurde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik ben opzoek naar iemand bij wie ik echt me zelf kan zijn. Je moet echt vrolijk zijn en lief voor me zijn. Ik heb al zo veel ellende mee gemaakt en dat wil ik echt niet nog een keer mee maken. Dus ben jij echt lief voor me? Want als je net zoals al die andere bent dan hoef ik echt geen contact..
Vrouwen   Dokkum   Friesland   160-169   Bruine ogen   Zwarte haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Op zoek naar iemand die gevoelig is voor eten, dansen, reizen, genieten van de tijd, uitgaan, genieten van de natuur en in het bijzonder zijn vrouw, genieten van een goed leven en geloven in de liefde, dat is alles wat ik zoek, maar ik weet niet of je er hetzelfde over denkt ..... hoop dat je interesse in me hebt en voel dat ik een goede dame voor je kan zijn .....
Vrouwen   Langedijke   Friesland   160-169   Bruine ogen   Bruine haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Ik zoek een speciaal iemand, die mijn man zal gaan zijn. Hij moet romantisch, aardig, leuk, avontuurlijk zijn. Wie weet hoe vrouwen te behandelen. Hij moet een goede persoonlijkheid hebben en een positieve kijk op het leven hebben.
Vrouwen   Boornzwaag   Friesland   160-169   Bruine ogen   Gekleurde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
We zijn allemaal op zoek naar geluk. En je weet nooit waar en wanneer je geluk zal vinden. Ook weet je nooit hoe jouw geluk eruit ziet. Ik denk dat je het alleen maar kunt voelen! Dus ben jij ook opzoek dan hoop ik snel iets van je te horen.
Vrouwen   Bolsward   Friesland   160-169   Grijze ogen   Blonde haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Jij dit voor jezelf houden en je vind een beetje romantiek ook wel fijn. Ik weet zeker dat we het leuk zullen hebben, maar alleen als jij eerlijk en oprecht bent. Ik zal natuurlijk ook eerlijk naar jou zijn, vertrouwen is belangrijk.
Vrouwen   Elahuizen   Friesland   160-169   Bruine ogen   Bruine haren   Piercing : Nee   Tattoo : Nee
Webcams
Dating
© 2018 Chat Holland - Geld Verdienen
US